Algemene voorwaarden

Bestel- en leveringsvoorwaarden Sierami

Algemeen

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

De prijzen op het bestelformulier zijn inclusief BTW en in euro`s.

Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Dubbele bestellingen kunnen helaas plaatsvinden als meerdere mensen tegelijkertijd aan het winkelen zijn. Indien dit gebeurt wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

U ontvangt na uw bestelling een email met factuur. Hierin staat het totaalbedrag inclusief de verzendkosten vermeld.

Betalen

U betaald uw bestelling door middel van vooruitbetalen. Dit kan door middel van internetbankieren of schriftelijke overschrijving. U vindt de betalingsgegevens op uw per email verzonden factuur.

Een betaling dient binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn bijgeschreven.

Een internetoverschrijving duurt veelal 1-3 werkdagen. Een schriftelijke overschrijving duurt gemiddeld 5 werkdagen.

Mochten wij uw betaling binnen deze termijn niet hebben ontvangen dan krijgt u een herinnerings email. Als u daar binnen 24 uur niet op reageert dan ontvangt u een 2e en laatste herinnering. Als ook daar niet op wordt gereageerd dan gaat het artikel weer in de verkoop.

Heeft u spijt van uw bestelling of wilt u iets wijzigen? Geeft u dit tijdig door zodat wij niet onnodig lang artikelen in de reservering houden en daarmee onnodig kosten maken.

Marktplaats

Onze artikelen zult u ook terug vinden op Marktplaats.nl. Hier staan ze in sommige gevallen wat goedkoper geprijsd. Indien u een artikel gekocht heeft op marktplaats d.m.v. een eigen bieding, hanteren wij die prijs. Of deze nu hoger of lager is dan de prijs op de webwinkel.

Verzenden

Een bestelling wordt binnen 24 uur na bijschrijving verzonden mits anders vermeld.

U krijgt hierover altijd bericht. Indien van toepassing ontvangt u van ons een track & trace code.

Wij maken gebruik van de diensten van TNT-post en indien mogelijk DHL. Zij leveren doorgaans binnen 2 werkdagen in Nederland.

Sierami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraging, verlies, beschadiging of diefstal bij TNT- post. U kunt altijd aangetekend en/of verzekerd laten verzenden. Deze kosten zijn uiteraard voor uw eigen rekening.

Als u uw bestelling na een week nog niet heeft ontvangen, dan kunt u zelf een onderzoek aanvragen bij TNT-post. Dit neemt kan enkele weken in beslag nemen.

Onze producten kunnen altijd geruild worden, mits niet gedragen en met de kaartjes er nog aan.

Overig

De kleuren op de foto`s kunnen afwijken van de werkelijkheid door o.a. monitorinstellingen of camera-instellingen.

© 2013 - 2024 Sierami | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel