Engelenroepers

Mooie en bijzondere engelenroepers vindt u in onze uitgebreide webwinkel met sieraden voor dames, heren en kinderen. Een engelenroeper voor een ketting kunt bij Sierami kopen door deze eenvoudig online te bestellen. We bieden een ruim assortiment aan engelenroepers in verschillende vormen, kleuren en maten aan. Ontdek onze collectie vandaag nog en doe uzelf of een ander een ketting met engelenroeper cadeau door deze eenvoudig online te bestellen en te kopen.

 

Wat zijn engelenroepers?

Een engelenroeper wordt als hangertje aan een ketting gebruikt en bevat een klein klankbolletje. Dit maakt een zacht geluid terwijl u het draagt. Wanneer het klankbolletje van de engelenroeper aan de ketting rinkelt, heeft u contact met uw beschermengel. De klankbolletjes hebben ieder een eigen kleur en betekenis, waardoor u in onze webshop voor uw engelenroeper ook meerdere klankbolletjes kunt kopen. De engelenroepers kunnen geopend worden om vervolgens een andere gekleurde klankbol te plaatsen. Wilt u enkel een klankbolletje voor uw engelenroeper bestellen om het te wisselen voor uw ketting? Dat is ook mogelijk. U kunt bij ons een engelenroeper kopen van:

 

De eeuwenoude geschiedenis van de engelenroepers

Engelenroepers zorgen altijd voor een beschermengel om u heen die u nieuwe energie geeft en u door allerlei situaties helpt. Dit is daarom ook hét ideale gelukscadeau om te geven aan een dierbare die het verdient. Uzelf, maar ook uw dierbare, ervaart hierdoor steun en warmte op moeilijke momenten. Engelenroepers worden al eeuwenlang gedragen, voornamelijk in Bali en binnen de Maya cultuur in Mexico, met name tijdens de zwangerschap. In Mexico staan engelenroepers bekend als ‘Bola’ en in Indonesië als ‘Gamelan Balls’ of ‘Harmony Balls’. De traditie uit deze culturen is in de loop der tijd overgenomen in de Westerse wereld.

 

Bestel direct uw sieraad met een engelroeper in onze webwinkel

Wanneer u een ketting met een engelenroeper wilt kopen, dan kunt u deze heel gemakkelijk bestellen in onze webwinkel. Bekijk de verschillende varianten en betekenissen en ontdek welke ketting met hanger het best bij u past. Wilt u een engelenroeper van dichtbij bekijken voordat u deze gaat kopen als hanger voor uw ketting? Dan verwelkomen we u graag in ’s-Hertogenbosch. Dit geldt ook wanneer u onze andere sieraden wilt bekijken, bijvoorbeeld onze wensarmbanden of oorbellen. Zoekt u een leuk sieraad voor kinderen? Dan is een Hello Kitty ketting een goede keuze! Vul het contactformulier in als u de engelenroeper wilt bekijken voordat u het gaat bestellen.

© 2013 - 2024 Sierami | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel