Gelukscadeau geven

Ketting met ringen

  Voor mannen, vrouwen en kinderen

  Retouren binnen 30 dagen

Wilt u iemand een gelukscadeau geven als steun of mooi gebaar? Dan vindt u het ideale cadeau in de webwinkel van Sierami. Onze collectie bevat leuke sieraden en andere accessoires die perfect zijn om uzelf of een ander blij mee te maken. Bekijk ons ruime assortiment en vind vandaag nog het ideale cadeautje voor bijvoorbeeld uw vriend, vriendin, collega of familielid.

Assortiment

Een gelukscadeau maken wij op verschillende manieren mogelijk

Heeft iemand uit uw omgeving een lastige tijd gehad? Of wilt u iemand een steuntje in de rug geven omdat er iets spannends in het verschiet ligt? Dan is het een prachtig gebaar om een gelukscadeau te geven. Kies bijvoorbeeld voor een mooi sieraad of ga voor een cadeaukaartje met een boeddha- of engelenhangertje. Of kies voor onze originele engelenroepers als gelukscadeau, die een mooie betekenis geven en veel steun bieden in moeilijke tijden. Sierami heeft de ideale collectie voor jou beschikbaar!

Bestel uw cadeau eenvoudig

Heeft u het perfecte gelukscadeau gevonden dat helemaal aansluit bij uw boodschap? Bestel het dan direct online. Nadat we uw betaling hebben ontvangen, verzenden we het cadeau met zorg naar uw adres. Heeft u vragen over onze artikelen of over bestellingen? Neem dan contact op via 06-48374388, het e-mailadres info@sierami.com of het contactformulier.

Sorteer op
 • Geluk
  Geluk

  Leuk cadeau kaartje

  Tekst: Geluk is het enige wat zich verdubbeld als je het deelt.

  U kunt kiezen of u een boeddha of een engeltje aan het kaartje wilt laten hangen.

  De boeddha’s en engeltjes zijn verkrijgbaar in…

  € 2,50
© 2013 - 2023 Sierami | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel